Tietoa meistä
Noormarkkulaiset juuret omaava Vesi ja Lämpö Juhola Oy tarjoaa perinteikästä palvelua monessa polvessa.

Eino Juhola perusti yrityksen vuonna 1965 elinkeinonharjoittajana nimellä Vesi ja Lämpöjohto Eino Juhola. Yrityksen tukikohta oli ensin Einon omakotitalon varastossa Söörmarkussa. Työmme sisälsivät omakotitalojen putkiremontteja ja uusien omakotitalojen putkitöitä. Työntekijöiden määrä kasvoi, ja vuonna 1970 Eino laajensi yritystä, sillä tilasta alkoi olla puutetta. Samaan aikaan Eino oli aktiivinen Noormarkun Koiton seuratehtävissä sekä TUL:n toiminnassa.

Näihin aikoihin Einon poika Jarmo tuli mukaan yritystoimintaan. Toimenkuvamme laajentui suurempien kokonaisuuksien, kuten kerrostalojen, teollisuushallien ja isompien rivitalojen LVI-töihin.

Muutto suurempiin tiloihin tuli ajankohtaiseksi 1977. Sopiva paikka valikoitui Vanhan Vaasantien varresta Noormarkusta, Lopen Antin vanhan kaupan kiinteistöstä. Kiinteistöön perustettiin LVI-tarvikkeita myyvä liike ja myös Einon vaimo Raili tuli työskentelemään yristykseen kokopäiväisesti.

Vuonna 1987 muutimme Museotielle Noormarkkuun, myös silloiseen Lopen Antin kiinteistöön. LVI-urakointi ja tarvikemyynti jatkui ja yrityksemme työntekijöden luku oli kasvanut kahdeksaan.

Vuonna 1992 yritys osti vanhan Kansakaupan tilan Laviantie 3:sta, jossa olemme sijainneet siitä asti. 90-luvulla tapahtui sukupolvenvaihdos ja Jarmosta tuli yrityksen omistaja ja toimitusjohtaja. Myös Yrityksen nimi vaihtui ja meistä tuli Vesi ja Lämpö Juhola Oy.

Keväällä 2015 oli aihetta juhlaan, sillä 60-luvulla alkunsa saanut yrityksemme pääsi kunnioitettavaan 50 vuoden ikään. Näiden vuosikymmenien aikana Vesi ja Lämpö Juhola Oy:stä on tullut laaja-alainen LVI-alan monitaituri.

Meillä työskentelee tällä hetkellä 12 henkilöä ja toimialueena on pääasiallisesti Satakunta. Yrityksemme erikoisosaamista ovat LVI-suunnittelu, LVI-urakointi sekä LVI- ja öljypoltinhuolto.

Olemme vuosien myötä laajentaneet osaamistamme ja erikoistumistamme. Olemme tunnettuja sairaalarakentamisen sekä erilaisten saneeraus- ja korjaushankkeiden erikoisosaamisestamme.

Ota rohkeasti yhteyttä, joko yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla!

LVI-palvelut messuilla
Tarvitsetko putkimiestä?
Lähetä meille tarjouspyyntö tai kysy lisää LVI-palveluistamme. Hoidamme sekä pienet että isot projektit tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.
OTA YHTEYTTÄ
© Vesi ja Lämpö Juhola Oy